En helt ovanlig Lördag


Hej Bloggen!


Sitter här i min ensamhet en _Lördags_kväll och tänkte uppdatera lite. Som ni kanske redan har märkt så har det inte varit någon uppdatering på länge.


Många undrar varför? är det ödet? was it ment to be? does everything happen for a reason? Is Mattias W extraordinary? Kommer Jakop G någonsin att kunna skjuta slagskott?.... så många frågor men så lite svar.


Det som har hänt under veckan är ungefär... ingenting. Man är inte riktigt van vid detta, detta är inte TP style. TP hänger ihop i vått och tort och lyckas alltid att komma på lösningar på saker att göra under dessa helger. Det känns inte bara som det är Crille som har en grotta som han kryper in i under helgerna, just nu känns det som att alla har en egen liten grotta som dom gömmer sig i, detta är naturligtvis något som vi måste ändra på genast och detta kommer att tas upp på nästa möte på Matte W's övervåning.


Det är dagar som denna då man önskar tiden gick aningen fortare, närmare bestämmt ca 150 dagar, utan att avslöja för mycket om vad som händer då så bjuder jag på en "liten" teaser på vad som komma skall.


Om ni har tur så kommer vekkans teKKno att komma upp under söndag/måndagen så stay put mina kära vänner!


Over and Out from JoLLe








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0