Gladh och Dannelicious

Hej Polare, dags för dagens två stcken, njut, och ha en låda i närheten, ifall du bli nödig.

Gladh


Andreas älskar dålig humor, bilar, och hatar mest av allt köer.
Ingen får åka hans hellipåppter, även om vi ber han.
Gladh hatar djur mer än något annat, han misshandlar djur och det sägs att han smugglar in djur och dödar dom i sitt garage.

Han älskar Eddie Muduza mer än allt annat, det är hans förebild och han spinner som en katt när det spelas på datorn.

Gladh är gosig och man blir mjuk av att ha han runt sig, Gose-G
Han blir starkare när han förnedrat en person och får bekräftelse. Han gillar armbrutning.

Han gillar hockey och öl. Dum öl.





Lich

Dannelicious är TP's nyaste medlem och skriker mycket. Han gillar wow och chips + läsk och hoes. För att han ska få spela 1timme wow så måste han bygga en stenmur, 2 hus och äta sin egen avföring.

Han tycker om att lana och att camma. Hans förra alias var CamDanne och han var legend på internet. Alla tjejer var rädda för han för han kunde få av dom kläderna på 1serkund och 33,7 minuter.

Han älskade när folk bajsade live.

Han älskar pizza och efter han har ätit pizza så ångrar han sig och säger att han är fet och äcklig. Han har  nu börjat deffa och springer ett varv runt huset varannan dag. Han har en bil som luktar hästbajs ochsom går på blod.

Den kan köra på tom tank i 2månader och det är våran nuvarande TP bil. En gång så fes jocke i bilen och en fläck upstod i taket och bilen började gå fortare av fislukt.

När han dricker så shottar han bara dricksglas med
vodka och spyr i sin mun och sen sväljer, om och om igen precis som en kossa. Och är han full så måste pappalicious hämta han, och sen blir han korsfäst dagen efter. Och sen får han snickra i 3dagar utan föda.


Här är Daniel efter en pizza.

Häng med imorgon då vi tar de tre sista!

Ha det bra kompisar

Ni kan alltid läsa dom igen genom att trycka på "Members" på Höger sida.

Veckans Musik v4

Wazzup world!

Det är dags för veckans musik (TeKKno är inte musik, tyvärr)

Here we go!
The Lonely Island - The Creep (feat. Nicki Minaj)



Dr. Dre - I Need A Doctor ft. Eminem & Skylar Grey


3OH!3 - Touchin on My

 


Vema och Limpan

Viktor

Viktor var en aktiv medlem i början, men nu syns han bara under veadukten med en cigg. Vi saknar denna grabb. När han var liten så var han intresserad av Katter och hur dom fungerar. Han har gjort en bok med alla katter i Lekaryd, vad dom heter och hur dom ser ut.

Han har ingetligen ett delat liv, han har ett annat liv som hallick i Oskarshamn. Där är han badboy och dricker 95öl utan att rapa. Han känner alla i ohman och alla är rädda för han där.

Han har en röd bil irl som heter the red warhammer. På tal om warhammer så var han en aktiv medlem i "warhammer forever irl" i alvesta. När han blir stor så vill han bli president i norge. Han är bra på Snowblades och trixar mycket

Han är inte rädd för att äta snö. Han gillar inte alkohol för det påverkar han dåligt, han bli ohamn viktor då och dricker ett halvt flak utan att kräkas. Hans wow karaktär heter vema, precis som hans initialer.

Han är söt /snäll och är pratgad, han kan övertala vem som helst. En gång så fixade han en biobiljet som crille ätit upp. En gång fick han en 5årig tjej att äta en påse med asfalt.



limpan

Pontus limpan Lindberg är halvt uppkallad efter ett bröd. Han bor i ett råsa hus i lillavillekulla. Han har en hund som heter pepsi den hunden är en TP hund han är alltid glad och söt/snäll. Limpan är alltid rolig att var amed på torsdagar han är målvakt

i lönashult (TP hockeylag).
Han gillar när folk tar på han och säger hans namn upprepande gånger. Han är cool på lördagar och hade långt hår när vi var små. Hans favorit öl är Sofiero och han tycker om att få uppmärksamhet i pappersmassa.

Han har varit sk8ter och gillar freestyle. Hans rediga namn är Limpano grandiosa och han föddes i spanien av en stockholmare. Hans favoritmåltid är plastpåsar. Han gillar hokky och dataspel han är bra på CS och kan spela spelet.



Häng Med I Morgon Då vi presenterar två nya

Ni kan alltid läsa dom igen genom att trycka på "Members" på Höger sida.

Fet gung hos dannemannen

Nu sitter gänget samlat i en härlig skinsoffgrupp hos daniel johansson och dricker litervis med alkohol! Ikväll ska vi supa ner oss och hoppas på bättre tider! Lönashult visade idag vilka som bestämmer i serien och vann mot rydaholm texas hockey med 6-4. Tror fortfarande det är blod och tänder kvar i sargen. 
 


Ses i dimman // TP



Veckans TeKKno (1)

Hej :D

Jesper och Jocke är som kanske alla vet grymmast i Sverige när det gäller Tekkno. Och alla vet att efter döden så kommer man till Tekkno världen. Vi kommer linka dom 3 fräshaste låtarna varje vecka, eller kanske bara linka en låt som vi tycker är djävuls djävuls bra.

Vi tänkte börja med att köra veckans fetaste låtar inom 3 stilar. Vi gör detta för att alla noobs som lyssnar på RixFM hela dagarna ska få höra live kvallité alá Jespersson & Jolle.
Så digga med eller dö, och om ni redan vet att ni gillar Justin Bieber så skit i att klicka på play :Pp..pp.:Pp..pP:

So here it goes people.

Veckans Electro/House låt, riktigt soft.

Nando Fortunato Feat Alexandra - Feel the love (extended mix)



Veckans Hands Up låt, bom-bom-bom.

Nicolette Varanelli - Emergency (Commercial Club Crew remix)





Och veckans Hardstyle, förra årets största låt "Stardust". Updragen till ännu en nivå.


Noicecontrollers & Wildstylez - A Different Stardust Story (Mash Up)



Nästa vecka blir det bara remixes på Eddie M

/Peace Jesper / Jolle

Glöm inte att läsa presentationerna, dom är roliga okeJ!?




Nya/gamla Olof, Krille

Hej kompisar. Idag är det Olof "nya olof" Jansson, och Christian olofsson  som ska presenteras.


Olof


Ingen vet ifall denna olof som finns ibland oss är den Olof som lämnade oss för 1 år sen. Han älskar att klippa gräset det hans 2 cm långa shorts, då han går runt och ler mot grannarna.

Han har en Bf. Olof försöker alltid göra sitt bästa, när han tex ska dyka, då han har en speciell teknik då han försöker skydda hjärnan mot eventuella skador.
Han är ny, innan gillade han bra musik, nu är det Håkan H som gäller. Hans dröm är att bli IQ professor i gamla slovenien.

Han lovade hamburgare när han kom från USA, men såklart blev det aldrig så. Olof har precis fått hår på kroppen, vilket han tyckte va bra eftersom hans förbrukning av kläder minskat.
I USA var hans msn [email protected].

"Cykel är det bästa transportmedlem" säger Olof till Aftonblandet. Olof hatar fotboll, han vill bara kasta frisbee som en hund. Lavin är hunden.

Olof gillar när folk tar på honom och smekar han på bröstet, och upprepar orden "Volvo 740, volvo"



Crille


Christian, aka. Karl. Han har en grotta i sitt hus, där han under helgerna bor, och ingen får besöka denna grotta.
Crille hatar Skjortor, många tror att han har upplevt någon hemsk tragedi med en Skjorta som liten.

han är killen som aldrig hittar hem, många har försökt ringa crille på hans mobil, men han är emot telefoner och struntar i oss.

Undviker saker som kostar pengar, bl.a bio, mat, toapapper.

Crille gillar fotboll och innebandy, där han är bra. Vi gillar han för det.
Hans favoritöl är Lapin Kulta, men vi ser igenom han, han gillar inte öl.

Crilles motto är "War is the answer" och " if you find something you deserve, fart on it"
Christian hatar serier där det händer saker, gillar du dåliga serier, ring konny.



Häng med imorgon då kommer det två nya.


Ni kan alltid läsa dom igen genom att trycka på "Members" på Höger sida.

JoKKe, MaTTe

Heeeej idag är det dags att presentera Joakim Björk och Mattias BöGEN Wiltgård.
Läs och njut!

Joakim:


Jocke Björk bor helt ensam i ett hus på lantamannavägen med 2 katter, som är spårlöst borta. Många tror att han utnyttjade dom.
Hans orföråd består av 3 ord, "lol", "palla", "hatar öl".

Han gick på Hogwarts med Mohammed, Ali, Alfadjii, Saddam. Han är en trevlig och go kille, men gör man han besviken öppnar han analtarmen.
Jocke gillar serien Heroes, men hatar öl.

Gängets pajjas, bjuder på sig själv, och sitt beteendehandikapp och fungerar inte med folk utanför, men han passar som handen i handsken i gruppen.¨

Jocke tror på tekknovärlden efter döden, och han är övertygad om att DJ gollum är vår Messias.
Joakims motto är " är det inte techno där, stannar jag hemma". Vilket hans liv är uppbyggt på.



Mattias:

Mattias Wiltgård tror att man kommer till nangiala efter döden och att alla människor är robotar och att han är den ända levande varelsen på jorden. Han tycker om sin hund Milo som är en TP hund, Milo är hälften kanin.

Mattias kan dricka 2348723423 öl utan att kissa. Mattias gillar musik där dom skriker blod.

Hans övervåning är TP's bas där så har vi alla våra viktiga möten och öråd. Han tycker om chips. VI röstade nästan ut Olof en gång på örådet och skickade han till andra chansen som var USA.

Mattias gillar att gymma men nu när han är perfekt så är det ingen mening att göra det längre så nu så tittar han på 202235290 olika serier istället. Allting som inte Mattias gillar är sämst och borde förintas.
DaNNe är en parasit som lever på Mattias. Ingen Mattias = Ingen DaNNe.

Han tykker om att chilla med sina kompisar och älskar world of warcraft. Han tycker inte om sport för då måste man vara bäst. Han har en gång varit TPs chafför men det är jakop_60_på_70väg.




Häng med imorgon då vi presenterar ytterligare två stycken!

// Love peace and dishonor.

Ni kan alltid läsa dom igen genom att trycka på "Members" på Höger sida.

JakoP och DaNNe

Nu börjar våra presentationer av medlemarna.
Vi kör 2 stycker per dag. Njut och om du spyr i munnen, svälj det igen.


Jakop.
Jakop gillen är en elitsoldat som har en pappa som heter christer som är VD för elitsodaterna AB. Han har en hinderbana på baksidan som han måste springa igenom varje dag för att få äta ärtsoppa. Hans mamma är alltid snäll och ger oss bullar och cocklad.

Han gillar tilltugg och kan tugga på allting som finns på jorden men det godaste är plast och pringels lock. Jakop kan spruta eld. Jakop gillar att gå i sömnen, ingen vågar gå in till jakop utan tillstånd om inte Krizter har godkännt det.
Jakop andas genom alla hål i kroppen. Jakops bror Anton har makt över jakop och utnyttjar det till sin fördel, en gång fick jakop äta kattsand tills han spydde.

Jakop gillar emorock och sin lugg.
Jakops nakdel är att han inte har någon kontroll över sina hostningar eller nysningar, han nyser sej själv i ansiktet eller hostar på rena saker.

Jakop är Tp´s Kontrollant, och det är vi tacksamma för. Är det någon av oss man alltid kan lita på är det jakop.
Han lånar ut pengar, men vågar inte fråga om det är okej att få tillbaka det.
Han gillar inte öl.

Jakop har en ability...han kan säga fel och då blir det kul. Exempel:
Riverdance motherfucker
2 flumeride med dajm smak
ey ska vi padla kanot i Everlast?
Gnuum ruuge på grim batuul.
Filip glöm inte din läxsk, eeeööh läxeks eller nej läsk
Olof kan inte köra 4 i baksäkert, eller nej bakäkerts...baksätet!




DaNNe.

Denna kille heter Daniel Johannson, 19 år, beter sej som 9.
Artighetsproblem.
Han ville bli elektriker, men han han blev parasit.

Annars trevlig kille, men han är som lyckligast när han retat upp ett tiotal personer, och sedan bli jagad. Han har varit en Hyena i sitt tidigare liv.
Han har hygienbesvär.

Han är alltid på att göra saker. Är man hungrig eller behöver tilltugg (inte plastlock) så frågar man dannne för han är alltid på att äta pizza, df hans retningsmotor drivs av pizza och fett.
Därför kan han inte bli tjock. DaNNe är mannen som alltid är glad och bangar aldrig på något, förutom att hoppa i buskar.

Han gillar att drikka. Han spelar fotboll men nu är han skadad.................i knät efterssom han snubblade på kärlekens doft. Han är bra på att dyka gillar att reta Philip Ringmarker. Thats what he live for.
Var 2a bäst på bowlingen, efter heinmert Mattias kom sist som vanligt.



Häng med imorgon när vi presenterar två andra members!

Ni kan alltid läsa dom igen genom att trycka på "Members" på Höger sida.

En början på TP "the movie"

Här ser ni början av TP "the movie" som har utsläpp någon gång så fort som möjligt ;P Mer eller mindre ett tidsfördriv istället för att plugga och gå i skolan. Men men det kanske blir av vem vet...? Det är våra fans val att tycka till om det finns en mening att jobba på den. Så vad säger ni, kommentera och tyck till !

Sug och svälj, trevlig helg! // R.Heinmert!



Häng med på ett äventyr med TP i bowlinghallen!


Nemen tjena fan alla bloggisar det är "filmrullen" här igen. Efter ett underbart inlägg av självaste Limpan Lindberg så ska jag bara lägga in 2 filmer på när vi bowlar. Hoppas ni njuter lika mycket som vi. Som sagt, sug och svälj trevlig helg! // R.Heinmert!

Bowlingklot och spicy food!



Idag hade vi bestämt att det var dax att hitt på nått! Så vi drog ihop 10 av våra bästa män och packade in oss som ett gäng sillar i en silla burk. Fem spånhuvuden i Gillen's gråa fara och fem snäppet mindre spåniga i dannelicous pansarvagn ( Audi 80, nyskick, nybesiktigad, nya vinterdäck) och körde fan full patte till staden.

Det var dax för oss att bowla! Vi var där tidigt för vi behövde mkt tid att verkligen tagga till och värma upp och få igång kastarmen. Snörade på oss dom där skorna som alltid är lika snygga på en, satt som en jävla smäck! Man kände verkligen att detta var på liv och död!

Spelet inledde lite krassligt men sen jävlar kom folk igång. Heinmert var bäst som vanligt på alla sporter och Gladh blev förbannad som vanligt och sa att detta var fan det tråkigaste han hade gjort i hela sitt liv. Men egentligen vet vi att han älskade det djupt inne i sitt hjärta.


Så här såg gladh ut ungifär
Såhär såg gladh ut ungifär

Efter en timmes hårt spelande och sönderslitna fingrar tog vi vårt pick o pack och slängde i oss lite mat för gulingar (spice & rice)

Resterande av kvällen spenderas @ Henehans residens och sen blir det att dra in till stan igen och dansa sönder skorna och vaska skumpa.

Signing out from P.Lindberg

Dagen då allting hände !


Hejsan alla kära fans och bloggläsare !

Efter ett mycket legendariskt inlägg ifrån våran egna ledare Mats Våtgård så tänkte även jag fortsätta lite på samma spår och berätta en liten historia om den kalla och mycket mystiska sensommaren/hösten år 1337.


Det var en helt vanlig dag i augusti månad. Jesper trodde han var cool och Danne var fett gay. Efter att ha druckit 5672 stycken öl så fick Mattias den brilljanta iden om att vi skulle cykla ner till Netto. Så vi samlade ihop vårat glada gäng att begav oss ner mot Netto. Alla hängde med förutom Crille för det var helg. När vi väl kom in på Netto så fick Simon en ny mycket briljant ide, vi skulle mata ankor, så vi alla köpte varsin limpa fransbröd (förutom Lichious han köpte aprikoskräm.)

Efter att vi hade matat ankor lika länge som det tar för Danne att bajsa eller för Simon att äta på pizzeria så bestämmde vi oss för att lira lite boll med vårat legendariska fotbollslag Ekebackens BK. När vi hade tagit oss upp till ekebacken så fick Olof börja stå eftersom han är en robot som varken kan skjuta eller nicka en boll. Efter vi hade spelat ett tag så fick Jakop ett helt gyllende läge att sätta i bollen i mål men det slutade med att jakop fick bollen i ansiktet och om inte det vore nog så fick han även med sig halva våran gräsplan med sig när han  skulle skjuta. Men men, allt slutade som vanligt att jakop fick fem prickar och skulle bli bombaderad i rövahålet. Inte helt otippat så skulle Robin börja skjuta eftersom att han skjuter hårdast, man kunde riktigt se hur rädd jakop var eftersom svettet bara rann ner mellan skinkorna på honom. Robin tog cirka 50 meter sats för att verkligen få den perfekta pressisionen i skottet. Och precis när Robin hade sprungit fram och avlossat ett av dom hårdaste skotten i världshistorien så hände något VÄLDIGT VÄLDIGT mystiskt, allt blev svart. Det hade tydligen blivit en solförmörkelse. Ingen fattade vad som hände, men innan någon av oss sa ett ljud så hade Olof redan hunnit göra en ekvation. Han berättade att Solens energi hade vid cheops pyramid fått en gradvinkel på runt 500 Hertz och att
om man tog roten ur Jespers IQ så får man fram en algebraisk metod som kunde räkna ut det abstrakta pH- värdet av Jakops svett. (kan förövrigt meddela här att ingen fattade ett skit.)


Denna solförmörkelse varade i 13 minuter och 37 sekunder. Efter detta så svimmade alla av, eller inte Jakop för han var visst immun eftersom han kan andas som Darth Vader. Runt 8 timmar senare så vaknar vi alla upp och märker genast att något mystiskt hade hänt. Vi märkte att vi alla hade fått olika krafter (Abilities). Mattias paxade genast att han skulle va Sylar. Först av allt så märkte vi att jakop hade förvandlats till en Gnum Rugoue, vi alla blev genast lite smått rädda för tänk om han hade blivit ond och skulle backstabba oss alla för att sedan vanisha iväg och försvinna i all framtid. Men så vart det icke. Vi alla började att skratta som fan när vi såg hans nya ability, eller rättare sagt hörde hans ability. Jakops ability var nämnligen att han inte kunde prata, han kunde inte säga ett ord rätt. Han försökte prata men dom gick inte, dom enda orden han fick fram var, Dark vader, läsxsk, Never Break (back) Down och Family Gay (finns många mer ord men dom var så svåra att förstå så jag tog endast med dom man nästan förstår).


Det andra vi märkte var att Danne(lichious) började skrika och kasta saker. Hans nya ability var nämnligen att han var arg 24/7, vad som inte gjorde saken bättre var att han hade varit utan lan, bitches n hoes samt aprikoskräm i flera dagar. Han började verkligen att lacka sönder på allt och alla. Nästa sak som hände var Olof, ja vad hände med han undrar ni då? jo, det undrar vi med faktist än idag. Olofs nya ability var att han blev helt ny, helt plösligt var han inte smart längre, han slutade spela wow, han ville aldrig mer hänga med och göra eller äta något för "det är bättre mat hemma". Han gick också och blev kär i en annan kille vid namn Hampus Lavin. Nästa grej som hände var att DaNNe blev helt jävla efterbliven, han fattade absolut ingenting, vi bara stod där och såg på när DaNNe fes sig själv i ansiktet och sprang i väg som en jävla kenyan långt bort åt skogen, Vi undrar fortfarande varför detta hände och vilken ability han hade fått eller om han hade fått en i överhuvudtaget (högst tveksamt). Larsson's nya ability var ganska så cool, han kunde nämnligen trolla fram en massa rök, först så påstod han att det var hasch och att vi alla skulle bli skit höga och göra skit dumma saker som att hoppa i buskar. Men efter sena efterforskningar och en hel del undersökningar så kom vi fram att det inte var någon Hasch, vilket var synd eftersom Mattias alltid ha trott att man kommer till en helt ny värld där tekknon inte existerar och där man kan bada i öl i mängder när man röker hasch.


På tal om öl så kan jag berätta lite om Mattias nya ability, nu kunde han nämnligen aldrig mer bli full, han kunde verkligen dricka hur många öl som helst, utan någon som helst effekt. Dock så fanns det en sideffekt. Han tålde nämnligen inte sprit, så fort någon form av sprit eller någon annan alkohol över 5,2% befinner sig i en radie av 32,4425 kvadrat meter så får han utslag direkt och behöver syrgas för att ha en liten chans till överlevnad. Så nu har vi inte sett Mattias dricka en droppe sprit sedan år 1243 då han däckade på vägen till bussen till Saft Balders. Om ni nu mot förmodran inte tro på detta så hänvisar jag till två stycken mycket säkra källor här nedanför.

http://www.acapela.tv/card/GoodOldTimes/ea356c668a094427d8492a8bc7f00c84a3e16766/


http://www.acapela.tv/card/CaptureThe60s/804415587f17e9084baac03eb362f774770176b9/


En annan som fick en cool ability var Crille, han var från och med nu helt osynlig, han syns absolut inte på kort och om han syns så murkar han (finns med, fast ändå inte) Ingen vet vart han befinner sig på helger,
ingen vet om han är med eller utan oss, ibland tror vi att han bara existerar i TP världen. Till sist så har vi Jesper, hans nya ability var att han började säga en massa dumma saker och vägrade att sluta, han började att skryta och överdriva så mycket så att tillslut drack 2 stycken 4,5% cider och dök ner ifrån treans trampolin och det slutade inte lyckligt vill jag påstå.. det var en hemsk syn :(







//

j0113 b to teh c



TP-trams, hihihi, den bjuder vi på <3<3<3



Haha, ja vi fetegravar åt oss själva! Hur jävla loja kan man vara? :P Och ja ni får skratta med oss och åt oss^^

/ Olof the dark knight

Häng med på ett äventyr med TP på grace!!

Ja hallå hej det va jag Robin "filmrullen" Heinmert här då igen och jag tänker även idag bjuda på en hel del filmklipp ifrån helgen! Jag säger det redan nu att det kan förekomma spår av Awesomeness!
Det är alltså TP med C/o ända ifrån första pissen på förfesten tills det att vi ska gå av bussen påväg hem. Vissa deckar, vissa tejpar skallen, vissa tar sönder lampa efter lampa, vissa shakar aset av sig, vissa är fulla, vissa är mer fulla och vi får även träffa BLONDINBELLA!<3

ALLTSÅ 8
videoklipp på ca 37 minuter tillsammans som om ni vill uppleva något nu så har ni verkligen chansen!
3 filmer (en förfesten-, en busspåvägin- samt en busspåväghemfilm) är inte riktigt klara ännu så dom kommer så fort som möjligt ;D
Tack för mig och njut nu alla bloggar, och som alltid! Sug och svälj, trevlig helg // R.Hempa!

Btw, dom nya filmerna har kommit nu!



We R Survivörs

Hej.

Ska berätta om förra sommaren då TP blev strandsatta på en öde ö efter en flygkrash.

Vi åkte ett plan som hette Oceanic 815, och vi störtade. Här är en bild på vi som överlevde, Jesper ( aka. Yaseed ) Daniel ( Charlie ) Mattias ( Jack ). När vi 93 dagar senare kom tillbaka.

"Jag tror att vi klarade oss för att vi hade det som krävdes, jesper kunde överleva, han åt tillochmed sitt eget bajs ett tag, Daniel var bra på att hitta föda, när han hittade ett djur så fann han djurets köraste minne och bröt ner djuret psykiskt tills den dog, och Mattias var ledaren för gruppen.

De som var med på planet och inte klarade sig var:
Krille, han släckte sin törst med saltvatten och vägrade sluta.
Joakim, Han drack ½ öl och gick in i skogen, och kom aldrig tillbaka, vissa sa att de hade sett han i skogen springade naken med bajs runt munnen, och skrek ""Hatar Öl"
Gladh, en morgon den 23e dagen var det kö till maten, vi hörde han sucka och han sprang ut till vattnet, och bara fortsatte springa, vi hoppas fotfarande att han klarde sej.
Olof omkom första dagen, gick rykten om att han mördats för han inte var sig själv. There will be blood.
JakOp, För någon konstig anledning växte hans lugg oavbrutet på ön, vi tyckte det var lite konstigt först, några veckor senare skulle jakop göra sitt jakopdyk från en klippa och han sprängdes.
Larsson Försökte ivrigt komma på nya spel att spela på ön, utan att äta eller dricka försvann han en dag i tomma intet, jocke var övertygad att han kom till teKKnovärlden.
Lissy:
Utan chips, läsk och hoes så bröts daniels förmåga att tänka ner, han snackade om att vi befann oss i en wow värld och blizzard ville pröva oss irl, en natt hörde vi en hög fis och högt stön, morgonen efter var det bara en brun fläck kvar...

I vilket fall som helst byggde vi en lotte till sist, vi misslyckades tidigare efter att jakoP upptäckt att han kunde spruta eld. Vi åkte i 4 dagar utan mat och vatten, tills vi nådde spånens västkust.



http://www.youtube.com/watch?v=72kQIIDBIUU&feature=related
/Matt Wilt

TP weekend

Tja tja bloggen nu är det måndag och jag tänkte fylla bloggafan med ett par rader om vad som hände gänget denna helgen :D

I fredags så var många riktigt sugna på att stickat till Graceplace istället för att köra gamla vanliga Oleo på lördagen, så yeah vi stack dit och skippade träningen med hockeylaget. Vi var i jockes tomma hus utan möbler och drog full patte på musiken och körde all in. Jocke hade lyckats hitta 3 stolar och 2 bord som vi kunde sitta på så det var lyx som fan tack som fan.

Ellen, Annie och Emelie kom senare också och förfestade och det blev lite urspårat i slutet kanske när alla sprang omring med tejp i ansiktet som stackars jocke hade köpt i torsdags, tror inte det fanns någon tejp kvar när vi hade dragit till bussjävuls jävulen.

På bussen så vetti fan va vi gjorde kommer inte ihåg något, jag var så pissnödig att jag inte kunde tänka. Sen på Grace så gick vi före i kön och det blev ett jävla liv. Men bäst går först så enkelt är det. Väl inne på Grace så var det så mycket folk att man kunde fan ha fått Extermination och Overkill om man bara hade kastat in en granat på dansgolvet. Vi dansade satan och Hempa stod och filmade säkert i 20minuter när vi Raveade sönder, blev lite argt på dansgolvet när man råkade putta till en och annan brat som stod och slöade.

Kvällen gick sjukt fort och när man skulle hämta jackorna så var det kaos i den jävla trappan, men vi han ut och sprang till bussen och fick den precis. På vägen hem i A-town så var det snöbollskrig och hopp i snövallarna som gällde, alla var totalt fakking dyngsura och Ellen såg ut som en snögubbe, fast bara med snögubbehuvud. Glad låg på vägen i säkert 2minuter efter att han hade ramlat in i en vall. På vägen hem sen så såg jag alla dom där fåglarna som Philip Ringmarker hade pratat om på Facebook, förstår varför han blev så exalterad över fåglarna.

Sen på Lördagen så var alla riktigt sega i degen och vi bestämde oss för att chilla sönder till det inte gick att chilla mer. Så vi köpte 3 KILO köttfärs på Willys och lagade tacos för 20 mexikanare. Dannelicious var med så det tog slut ändå. Vi satt hemma på min altan jävul och chillade i 6 timmar och bara snackade när vi fick en stört bra ide.

Vi körde in till stan vid 12 och käkade glass på Mcdonkzor medans [email protected] var inne på Oleo och tog kort på alla poserande kurder.
Efter 12 Mcfurrys och 2 timmars häng på macdånalds och snack med fulla människor som gillar oss så körde vi hem och drog jorden över oss.

Orkar inte skriva mer, eller jo i torsdags så gjorde jag och Viktor en pizza med 2paket bacon 1 paket skinka (stort paket) på. Det var gott.

Hejdå bloggen, Heinmert lägger säkert in filmerna från helgens cpryck, seeya <3




Knäppte av ett par vid busskuren


J.EriksszonN

Visa banden, visa visa banden!

Tjenixen alla mina underbara bloggisar!

Det är lite av ett krav att ni måste lyssna på denna under tiden ni läser detta, bara ett tips likzom!


Here is a story all about how my bands got turned up side down!
Är man arbetslös och har fett tråkigt, what to do!

- - - - - - - - - - -------------- - - - -  --


Dreamhack Summer 2007
Jag förlorade min Dreamhack oskuld, stort moment i mitt liv!
Det gjorde ont och sved lite, men va ändå lite skönt..
En dag senare så var en klassiker född! Jacob "Sömngångaren" Gillén!
Yesh mina bloggisar, det är sant.. Jag gick runt halvnaken i sömnen på Dreamhack, typ bara så där. Varför inte?
Tror jag dödshotade Krille med, men aja små detaljer som inte räknas.

Dreamhack Winter 2007
Mitt andra Dreamhack, det var nu mycket skönare och man kändes sig lite som ett proffs! Va fan jag har gjort detta innan, icke sa nicke. Winter var waaay more hardcore, så jag gick med hardcore!
Kommer faktiskt inte ihåg så mycket av detta, men jag gick säkert i sömnen! Såklart

---------------------------------------------------------------------


Dreamhack Summer 2008
Vi var tbx, men tyvärr så skulle vi snart splitras och vi skulle aldrig få se han igen. Olof skulle åka till USA strax efter och han kom aldrig redigt tbx </3 aja mer om det senare! (Kommer bjuda på en bild och allt) Jag körde hardcore style some vanligt, så hardcore att jag somnade samtidigt som jag spelade (To all you gamers out there, you know how it's! You cant fall asleep while you play.. och till alla er andra, det är som att somna när ni shoppar)
Vi tittade också på Sverige - Spanien på stora skärmen, och hade såklart med oss den största Sverige flaggan på hela DH. Vi blev också filmade på TV och dom ställde några frågor till oss om vi skulle titta på matchen tror jag...

Jocke svarade på frågorna...

Dreamhack Winter 2008
*Minneslucka*
Jesper kommer säkert fylla i här sen!

Hej Jesper här, dags att fylla i vad jacob hade tappat sitt minne :P

Vi satt i "skit hallen B" detta året. Det var roligt ändå, och Glad och Robin hängde med oss. Han ville bara bada hela tiden medans vi andra ville kötta istället. Men vi tog såkart iväg glad på en bad tur. Roccat var där och sen strippade en Crew brud på ett bord. Roccat var stört jobbiga efterssom dom hade en Italienare på crack som dom hade skickat till scenen....Han skrek hela tiden och gapade om att vi skulle skrika Roccat. Det var också en sjuk Guittar Hero tävling och Glad körde Formel 1 bil (fast den stod still) Sen tror jag vi gick upp till Scandic för att skita på toan där och så åt vi en störd frukost bufé för typ 200kr var. Har för mig vi puttade ner Jocke i ett dike med Willys kundvagnar med.


Hejdå! / Jeppe den bästa


Let's move on!

----------------------------------------------------------------


Dreamhack Winter 2009
Första året vi hade kommit på att Summer var för noobz only! Så vi sket i det å stack direkt till Winter!
Olof var med och försökte hitta sitt gamla jag, dom gick inte.. Tyvärr (som vår mästare mattias hade förutspått)
Men som tur var så hade vi hittat en ny member to the gang! Dannellllllllicious welcome dude!
Allt hände under detta DH! Vi gick vilse, jocke fick grissjukan, jag badade i lera (ty jesper). Vi åkte också tåg med Björn Krueger dit (DH Björn). Han pillade på Viktor hela vägen upp och alla trodde han skulle smitta oss med en äcklig sjukdom. Han ville också bli bjuden på Pizza för att han hette Dh Björn, vi dissade han rätt hårt där..


Dreamhack Winter 2010
Winter igen, och ni vet va det betyder! DREAMHACK WOHOHO
Simon La was back in town så han hängde såklart med! Dannellllllllicious fick stå för bilkörandet, han började bråka med en polak i en lastbil.. vi alla vara rädda, förutom licious som köttade på med sin pansarvagn!
Allt var som vanligt, Simon La åt konstiga saker, jesper och jocke kastade pk och vi köttade på! Cyaa next time @ DH wiie

--------------------------------- - - --- - - - - - - - - -----

BONUS
Om ni har läst så här långt så är jag stolta över er <3
Ni borde också sätta på låten igen vid det här laget, DO IT! good booi/girl/whatevah

Här har ni han! Olof the old/brave/cool.
Som ni alla vet så försvann han till USA ett tag och blev ny!



Som ni ser så gjorde TP ett snyggt paket!

2x Lantschlips

Tydligen åt några brats upp Olofs lantschlips på flygplatsen, vi söker efter dem ännu denna dag

1x Slitz

Näsdukar

Dr.Bombay CD

Svensson Svensson på DvD

 

Det var allt för mig! Peace Out and some love & understanding! Jacob G

PS - Imon ska vi bada! Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul å mattias är snygg


Min Dag

Hej Kompisar.

Idag har jag jobbar hårt hela dagen, rivit betong och trä golv, och jag SKADADE Mej:S
I cant understand why this is happening to me...
Det var det som kom upp i huvudet när det hände.
Som tur är var Rolf utbildad läkare så han vissta what to do lixxom

Som tur var behövdes det inte sys, men ända, det fick en att tänka...

Lev varje dag som om det vore din sista...




// W

Film tajm



NEJ INTE SPORTEN FÖRFAN ^^



Sluta rota när Jocke har blockerat pucken Matte!

My life...my dreams (from the shadows within the dragon slayers of light)

Hej bloggen!
Tänkte att jag skulle ta och slinka in med lite bilder och filmer som jag har smygfilmat och smygfotat under veckans bravader :D
Sen idag så har ju jag och jacob + danneDJ varit i stan idag och tittade på kläder i sisådära 5timmar, vi köpte en sak...en plånbokajävel. Men vi hade roligt och jacob var visst alergisk mot kinamat så han fick stå över. Men vi spanade in lite fina brudar och brände lite kalorier, akta våra 6packs i sommar O M G.

Vi träffade också våran fanboy Adam i bussen, han gillar att gilla saker på FB och att skotta snö. Danne satt och skröt om sin nya dator, men Adam är emot datorer så han tyckte Danne bara var jobbig.
Vi tittade senare på nyste SAW filmen, och det var en typisk Matte film, alla dör och den handlar om ingenting förutom att folk ska lida och dö. Jag tyckte den var sådär : / ;)

Å i lördags så var det jättekewl på förfesten med TP, blev ett bra dag men Oleo var som vanligt. Ska fråga vakterna om dom kan sluta släppa in mig så jag slipper slösa tid där för det har börjat bli lite uttjatat ^^
Nästa helg är det fest utanför Mcdonalds med bergsprängare och limbo. (danstävling kommer också finnas, vinnaren får 10kr i Kiosken som Mattias kommer sköta)
Imon ska jag skotta snö med Jocke, något som kommer bli skit tråkigt och livsfarligt :D

Kram och check the pictures + movies out!""!11

Jocke håller på att byta om till Målis, vilket gick sådär. Men pappa-matte hjälpte han :)

Här har vi jocke B som byter om till Målis, pappa-Matte och Limpano hjälper han lite senare när han tappar bort sig i skydds_djunglen.



Pepsi en av våra TP-Hundar är ute på isen och kör lite slagskott



Han diggade Viktors handsvett och snodde en av hans handskar



Vi pepprade så mycket skott att jocke tillslut blev så trött att han fick vila i sin back, söt <3

/Ciao J.ErikssonN


En helt vanlig helg + en måndag!


Heej bloggen !!!
11


Nu vart det dags för mitt första inlägg här på våran underbara sida. Men eftersom jag är sämst på att skriva och berätta saker så medföljer en liten länk här nedanför som sammanfattar mina 3 senaste dagar på runt 10 sekunder.


http://www.acapela.tv/card/GoodOldTimes/581bae1315b71c152e8e6f6572b0b173b60636a7/



Kort och gott så kan man säga att min helg började till vänster och slutade lite åt höger.






Peace out och tänk på att inte äta gul snö eftersom det kan vara jacob's kiss (eller corona).

// JoLLe

Skrillor, hjärnskakningar, xbox, badtunna och utgång!


Det har varit två mkt händelserika dagar!

Vi snörade på oss grillorna igår och sköt lite gummi på jocke i målet. Han var en jävel på att få puckar på sig!
Efter det snörade vi på oss skiten igen och drog till alvesta ishall och tränade med vårt erfarna hokeylag Lönashult slayers. Vilket slutade med att jacob fick lättare hjärnskakning och spydde men han kunde ju torka upp skiten med sin trisslott på 10 000 kr.......



Efter det hoppade vi in i Heinmerts Saab 9000 Turbo och drog till jesper och lanade skiten ur varandra i COD och Halo. Gladh som inte är så lan erfaren drog hem vid 3:16 exakt och tog förstås med sig sina spel... Så vi hoppade in i Saaben och körde fort som fan (blir så när man har Töööörbo) väckte gladh i hans skönhetssömn och hämtade spelet. Vi andra tejpade upp ögonen och dödade zombies till 8 på morgonen.

Vaknade kl 4 idag och drog till Wiltgård och hembränt-langar-Milo och satt oss i en 38,5 grader tunna. Riktigt gott!

Nu blir det förfest @ my place och utgång i växjös stora djungel av nattklubbar bara att välja och vraka en sånhär ljuvlig lördag! Antingen blir det harrys och ragga milfs eller oleo och dansa med valrossar och knubbsälar.

PS det blir inte Harrys DS

Signing out from P.Lindberg

Jocke Enrage

Evil Eye. Det gav jocke mig när han upptäckte att jag inte hade sett alla gossipgirl avsnitt, och jag nämde att Sabina va otrogen med Matt samtidigt som Gina hade snackat skit om Theresa och Matts bror Sam hade varit i fight med Anders halvbror Derek. Och jag råkade även nämna att Tess pappa harald hade haft en affär med Dans systers dotter...



- 14 dagar kvar nu ( fråga vad som händer då, men jag kmr inte svara:D:D:D: hahahaa ) MYYSKOOO
// W

Lördag

Tjena Bloggisar.

Vaknade kl 10 idag och när jag kom ner hade Milo redan börjat förfesta, går rykten om att han har börjat langa med, vet inte om jag ska säga till polisen? vad skulle ni har gjort?!?!?!:S



// W

Fånga dagen

Hej Kompisar.

Vaknade tidigt idag, och bestämde mig för att Fånga Dagen.
Men allt som kunde gå fel, gick fel.

När jag skulle gå in i klädgarderoben så hände det som inte kan hända, jag fastnade på vägen ut.
Som tur var hade jag kameran i hand och kunde fånga ögonblivket.

Gör inte samma misstag som jag gjorde.



// W


Min första 8-16 arbetsdag! (Plus en bonus)

Hejsan!

Nu ska jag berätta för er om min första 8-16 arbetsdag på Willys evah!

Gå upp klockan 7 suger
Tappa glasburkar i golvet sen torka upp de i 30min suger
Bränna sin mat på lunchen i en mikro suger
Men vinna 10,000kr på triss duger

Man kan summera min dag med en enkel bild!


Jobbig väg men ett underbart mål!

Peace JaKoP

I Morse

Hej Kära läsare.

Kändes lite sådär att vakna upp helt ensam i huset och hitta denna lapp i köket jämte en resväska...
Men vi vssta alla att denna dag skulle komma, även om vi alla levt i förnekelse..

Må Gud Vara Med Er // W

Häng med på ett äventyr med TP i TP-drömmen!!


TJO FLÖJT BLOGGEN
, idag ska jag, Hempa, berätta om min sjuka TP-dröm som jag hade inatt.

Allt börjar med att vi i TP va utomlands och åt våran sista middag i en restaurang. Där efter skulle vi ta vårat pick o pack och dra till bussen som skulle köra oss till flygplatsen...MEN... en av oss va borta... Daniel "Korianen" Johansson. Eftersom det har hänt förut att en av oss är borta precis innan vi ska med bussen till flyget så pallade ingen springa och leta denna gången. Men snäll som man är så tog jag mitt hund skrälle Kalle och drog mig på äventyr.


Jag kom till vårat hotells mörka vind, allt va ruttet, väggar, golv. Fullt med spindelnät över alla tavlor och hyllor. Min hund hittade en hemlig gång, vi gick in i den och i slutet av korridoren som vi gick i fanns det en ny dörr. Jag öppnade. Där låg pojk helvetet, i en Hästens säng med sitt nya x-box 360 och lirade NHL11 på en 10" tjock-tv. Och jag lackar ur och frågar va i helvete han inte ville med till bussen då han svarade att han inte pallade att han hellre vill ligga och kolla på någon deckare, då plötsligt Daniels och Andreas Gladhs mammor kom in och gav mig skållhett kaffe som tack för att jag hade hittat lille Daniel. Va fan jag nu skulle ha det till!

Men det här är inte slutet, hur jag och Daniel sen tog oss till flyget vet jag inte men där satt vi hela gänget och smed på ett bankrån. Vi skissade och snackade ihop oss och den bästa teoretiska planen vi kom fram till löd såhär:
Vi bygger oss en stor fet båt som kan köra på land. Den ska ha 4 hål...4 stora hål i sig där 4 jättar ska sitta och kasta stora stenblock mot entrén till banken. Lura polisen att vi går in på framsidan och tar istället stegen som finns på väggen, vänster om entrén. Klättra ner igen på baksidan och gå in i dörren som har en lapp där det står "Är alltid öppen men endast för personal", smyga in och sen ta pengarna.

Vi va där.. allt gick enligt planerna... TP skulle göra sitt första och bästa plundringståg tänke vi. (här kommer delen inte ens jag fattar (; ) Men, istället för att ta pengarna som låg så fint i leopard-portföljerna så går vi ut till bank-gården där det översvämmas med fett... fett i rinnande form. Vi skyndade oss som fan med att hitta hinkar som vi skulle fylla med all denna fett medan Jocke, Larsson och Mattias kom på att man kunde göra "snö änglar" i fettet. Men off we go med alla dessa hinkar till våran båt och vi for iväg innan polisen fick tag på oss.
Sen vaknade man och jag har en teori på att vi skulle göra tvålar som på filmen "fight club" som jag såg för någon dag sedan.
Men slutet gott alling gott får man väl ändå säga. =D

Det va allt för denna drömmen och försökte komma ihåg så mycket som möjligt ;D
Jag drar till med en bild om vad TP åt till middag igår!


Sug och svälj, trevlig helg! // R.Heinmert

Hej

Hej Bloggen. Jag lyckades Duscha / Äta och klunka en PK på 5minuter, nu ska jag till Robin och köra Kinect.

Vi ska oxxå försöka hitta personen som slog sönder Lampan över isplanen, och ställa han till rätta.


Hejdå, bjuder på en bild med / Puss / J-Erikszzon

Igår kväll...


I Deserve Something Better...

Följ med oss på ett äventyr med TP på isdans!!


Mattias förvandling till bloggmonstret!



Vi som träffar Mattias ofta visste att det här skulle hända. Men för er som inte känner honom så bra skulle jag vilja berätta om den förvandling Matte går igenom just nu.

När han vaknade på morgonen kändes det först som en helt vanlig dag, se bild 1.

Desto längre dagen gick kände mattias mer och mer att något inte var som det brukar, något höll på att hända. Kände han doften av en blogg?

När nyheten om TP-bloggen kom till Matte visste han inte vad han skulle ta sig till. Han skrek ut i lycka, grät glädjetårar och sprang och hoppade på sin stackars bror Markus. Hans glädje kan beskrivas med bild 2.

Äntligen hade Matte någonstans att skriva om sina känslor och visa sina outfits för världen. Mattias liv var fulländat!

/Olof

Häng med på ett äventyr med TP i Hanaslöv!!


Efter en stenhård men ändå sjukt kul dag på fjället med korvalöjing,pulkarace och utskällning av piskvakten så var det dax för vårt hockeylag lönashult att köta!
Träningen kändes stabil med ändå bra fokus i laget, känns som vi behöver lång sommarträning iår!

Hoppas även det kommer upp några filmer och mer bilder ifrån vår dag på fjället med offpist åkning och korvätar tävling

Nästa event blir xbox lan. Häng med eller dö!

// Foto-Heinmert' & P.Lindberg

Wzp

Hej bloggzor!

imorgon ska vi spela Xbox hela dagen på jockes golv. Om någon här i blogg världen har en soffa att låna ut till 15 hockeyrövar så ring 0768098992. Vi har inte lanat Xbox på 5år, så detta kommer vara en stor händelse för oss många är nervösa, specielt Robin... Han har inte sovit ordentligt på 2 dagar.

+ Alla hoppas att Mattias tar med sina 5 60tums TV apparater till hela gänget. Hade varit kung.

Annars så måste jag bara säga att dagen idag i Hanalövet var rolig, min ryggrad är mosad så jag ser ut som en Zerg. + att pulkan är spräckt på 4 ställen.

Jag och Simon var rätt coola när vi åkte i stora backen fast vi inte fick, fatta adrenalinet eller fyfan mannen jag sprang som Usain Bolt in i skogen för att gömma mig för skoter-mannen. Så jävla värt att bryta mot regler ibland asszå.

En annan sak också...Att använda grill-pinnarna att göra Harry Potter trollformler med är bara töntigt Daniel Johansson.........

(kom försent 30min till hockeyträningen med idag för att Harry Potter var för spännande)

Avada Kadavra & Peace / J. ErikssoN
Under en Korv grillning och Pulka åkning så måste man dricka. Annars kan man torka ut och då dör man på en Öde ö (fast inte före jocke / crille för dom dör först)

Outfit


Kunde inte vänta:D

Outfiten just nu är:
vit linne
snygga bäscha byxor.
svarta adidas strumpor, ( rea på brothers )
Bjärnborg kallingar ( dyra )
inte fixat frillan

Ser lite runt ut, men det är jag inte. Är fit.
Tack, återkommer kanske imorgon om morgondagens outfit. CHACHA // Mattias

FilmMyZ


Idag kollade vi på Harry Söt Påtter:D försör inte varför han inte bara dödar voldemåt...
Hade så jädrans bekymmer idag när tim ringde:O För han sa till Tess att jag typ va rädd för mörker:O puss på dej;)

Nej, nu ska jag lägga mej vid teven men en chipspåse, har ju tränat idag, så förtjänar det:)

Häng med imorgon när jag när jag berättar om dagens outfit.
Och ska även skriva en hemlighet;)

ChaCha bloggen!

Efter timlånga msn-chatter så fick vi fingrarna ur anus drog till ekedoom for some serious hockey gaming! möttes av våra ärke fiender gottfrid och erik & c/o. Tuff match men efter tänder utslagna och blod på rinken gick solen ner och vi drog ner till tackaway/hemmakväll/willys, inhandlade tilltugg och läskeblask!

Kvällen spenderades hos JaKoP med dom HETASTE jävla brudarna i hela världen, vi satt och dreglade till victoria secret. Det är fan där vi hör hemma med varsitt sånt lammkött i ett badkar.
Efter det nedsläpp i J-VM Sweden-Russia. Vill fan inte ens prata om det, sug kuk ryssland!!

Imorgon blir det fucking pulkarace och minst lika mkt blod svett och tårar! Korvätar tävling och tusen freaking hål i nacken. TP is going for Hanasleaf!


Over and out from P.Lindberg


Coola katter


RSS 2.0